Cautare

167 de rezultate pentru "hot diamonds" (8.29 secunde)
• MASURILE DE AUSTERITATE CONTINUA Hot Nerws a sintetizat declaratiile presedintelui Traian Basescu, dupa depunerea juramantului de catre cei 6 ministri, pe care le puteti citi in continuare.
Victor Ponta a spus ca Roberta Anastase, presedinta Camerei, este un "hot", iar partidul sau va depune o plangere penala impotriva sa.
"Daca vorbeste cineva de cine este hot si daca domnul Ponta isi permite sa faca aceasta afirmatie, ei bine dansul este in aceasta situatie".
"Reactia lui Traian Basescu este o reactie tipica de securist, de om corupt, de hot care este prins la furat si care incearca sa arunce pe toti ceilalti responsabilitatea pentru faptele sale", a spus Ponta.
Eu, cetatean roman, nu vreau sa fiu reprezentat de un hot!' Cei care doresc sa semneze petitia o pot face accesand linkul:
"Sala a hotărat: Emil Boc presedinte!" Omagii premierului... Ioan Oltean se declara un om fericit. Si invoca iarasi "broscoiul" PSD.
Hot News informeaza: Alte modificari propuse in proiectul de revizuire a legii fundamentale:
"Noi luptam impotriva mentalitatii de hot si de curva de om, ca asta-i cancerul care mananca Romania". Boc infiinteaza Ministerul Fondurilor Europene si il da pe mana fostului comisar european Leonard Orban.
Miscarea i-ar salva pielea lui Basescu, ar arunca in aer toate acuzatiile (dictator, om al securitatii, hot de voturi), ba poate i-ar da o gura de oxigen si PDL-ului.
A ajuns sa semene cu un hot beat, descoperit intr-o reuniune publica si scos in suturi pe intrarea principala. A scapat inlauntru din greseala si este alungat cu oroare.
Cum sa suporte umilirea democratiei prin votarea fara sa ceara voie de la Cotroceni, infaptuita de o majoritate devenita dizgratioasa, a unor cetateni ca Antonescu si Zgonea, cunoscuti violatori, dovada ca s-au dat chiar la presedinte, acuzandu-l ca ar fi dictator si chiar hot, devalizand Romania.
Prezent la mitingul PDL de la Iasi, Vasile Blaga l-a acuzat pe Victor Ponta ca este "un hot, un plagiator" si ca nu intelege cum acesta mai poate vorbi cu sotia si se mai poate uita in ochii copiilor sai.
De cealalta parte, disperat sa nu fie demis, Basescu spune intr-o zi ca e gata sa coabiteze, daca e lasat in functie la masa verde, in alta ca Ponta e un hot si Antonescu o paiata.
Si mai mult, mult mai mult, poporul roman care n-are de-a face cu sistemul tau hot si asasin. 7,5 milioane iti spune ceva?
Acum vreo cateva saptamani, tot in programul de reabilitare termica a imaginii proprii ( ca nu mai e el "hot" ca pe vremea cand se baga in direct la televiziuni ca sa se pizduiasca dupa toane cu oricine are chef), Basescu o luase razna prin tara ba pe la nu stiu ce manastire, ba pe la "zilele" nu stiu carei prapadite de comuna uitata de Dumnezeu.
,,Mai bine sarac si cinstit, decat bogat si hot’’. Domnul presedinte Basescu nu este nici sarac, nici cinstit...
Sunt protejati indiferent ce ar face, pe principiul ca "e hot dar e hotul nostru". Nicio informare nu vine de la respectivul serviciu despre hotii care sunt informatorii lor.
Statul este cel mai prost administrator, spune o vorba mai veche. Guvernantii demonstreaza insa ca statul poate fi si cel mai mare hot.
O alta unitate de panificatie la care s-au depistat nereguli in timpul controlului efectuat pe timpul noptii este cea apartinand societatii Hot Pan SRL situata pe str.
Renumitul designer auto Chip Foose a creat acest hot rod cu motor plasat central sub propriul nume. Optiunile includ un "monstru" Hemi V8 de 500 de cai-putere sau un Ford V8 de 5,4 litri.
google-analytics.com